millingmachine@tajane.com

Certifikatat

45 Botërore Aftësitë Konkurrencës

s1
s2
S3
s4

Certifikata Copyright

1
2
3
4

markë e regjistruar

High-tech Certifikata Enterprise dhe Bronze Medal

kompanitë e listuara

Dokumenti Mbrojtja e mjedisit

Nga qershori 25 në 28, 2018, "2018 Skills Kinë Konkurrenca-the 45 Skills Botërore Konkurrenca Konkurrenca National Selection (Guangdong Konkurrencës Area)", i sponsorizuar nga Ministria e Burimeve Njerëzore dhe Sigurimeve Shoqërore dhe sponsorizuar nga Guangdong Provinciale burimet njerëzore dhe sociale Departamenti i Sigurimit, u mbajt. 467 atletë nga 42 ekipet kombëtare morën pjesë në 18 gara, dhe 39 aftësitë e shikuar dhe duke përjetuar demonstrata ishin rregulluar në të njëjtën kohë. Qarkut, rreth 90,000 njerëz shkuan në vendin e ngjarjes për të vëzhguar dhe përvojë, dhe ngjarja ishte një sukses i plotë.

Gjatë Konkursin Kombëtar Përzgjedhës, organizata juaj jep rëndësi të madhe dhe në mënyrë aktive merr pjesë në ndihmën e Komitetit Organizativ të Guangdong Konkurrencës Qarkut të bëjë shumë punë, në mënyrë që të gjithë puna e konkursit mund të përfundojë me sukses. Këtu, Komiteti Organizativ i Konkursit Kombëtar Përzgjedhës shpreh falenderimet e tij të përzemërta për ju për punën tuaj dhe punë e vështirë.

Shpresohet se organizata juaj do të vazhdojë të mbështesë dhe të marrin pjesë në trajnimin e personelit të kualifikuar dhe të aftësive profesionale konkurrencës, dhe të bëjnë kontribute më të mëdha të fuqishëm të promovuar frymën e mjeshtrit dhe përshpejtimin kultivimin e një ushtrie në shkallë të gjerë të njohurive-bazë, të bazuar në aftësi dhe punëtorë të reja.