millingmachine@tajane.com
A

About

Taizheng Precision Machinery

Wiwit diadegaké, Qingdao Taizheng Precision Machinery Co., Ltd. wis fokus ing Manufaktur menara cilik mesin panggilingan, desain CNC mesin panggilingan, R & D lan layanan karo Roh saka 20 taun saka kaunggulan. Iku wis kasil rubah Enterprises Manufaktur tradisional menyang Enterprises jaringan pinter marketing Internet-sudhut, lan dikembangaké ajeg ing kompetisi pasar galak. Enterprises bakal kanggo misi "revering saben Penny mbayar pelanggan, nggawe nilai lan kasugihan kanggo pelanggan", lan ngawula "TAANE" mesin pribadi account kanggo saben customer ing industri Processing mechanical, nyediakake pelanggan karo bagean Processing solusi. Perusahaan wis sawetara

Penyihir More Video

MX-5SL

  • Workbench size: 1473X320mm
  • Displacement :980X400X430mm
  • Spindle speed:8000rpm
  • VMC-850L

  • Workbench size: 500X1000mm
  • Displacement :800X500X500mm
  • Spindle speed:8000rpm
  • MX-4HG

  • Workbench size: 1270X254mm
  • Displacement :775X360X360mm
  • End of spindle to worktable:470mm
  • MX-5SL

  • Workbench size: 1473X320mm/li>
  • Displacement :980X400X430mm
  • Spindle speed:8000rpm
    • Federal-Mogul Group (China) Co., Ltd.

      Qingdao Taizheng menara cilik panggilingan mesin seri produk, sawise optimalisasi struktur, reformasi produk lan nambah konfigurasi. Sawetara sing kebak mesin panggilingan menara cilik wis heightened lan katambahan kanggo nambah pangayoman. Nyukupi kabutuhan Processing bagean mechanical pelanggan '. Supaya luwih ketik pasar ekspor jaban rangkah lan ketik perusahaan donya, iku wis menangaké memuji lan muji perusahaan manca.
    • Federal-Mogul Group (China) Co., Ltd.

      Qingdao Taizheng menara cilik panggilingan mesin seri produk, sawise optimalisasi struktur, reformasi produk lan nambah konfigurasi. Sawetara sing kebak mesin panggilingan menara cilik wis heightened lan katambahan kanggo nambah pangayoman. Nyukupi kabutuhan Processing bagean mechanical pelanggan '. Supaya luwih ketik pasar ekspor jaban rangkah lan ketik perusahaan donya, iku wis menangaké memuji lan muji perusahaan manca.
    • Federal-Mogul Group (China) Co., Ltd.

      Qingdao Taizheng menara cilik panggilingan mesin seri produk, sawise optimalisasi struktur, reformasi produk lan nambah konfigurasi. Sawetara sing kebak mesin panggilingan menara cilik wis heightened lan katambahan kanggo nambah pangayoman. Nyukupi kabutuhan Processing bagean mechanical pelanggan '. Supaya luwih ketik pasar ekspor jaban rangkah lan ketik perusahaan donya, iku wis menangaké memuji lan muji perusahaan manca.
    • 3e63bd2a-300x203

    Ndeleng More Reviews Customer