millingmachine@tajane.com
А

за

Taizheng прецизен Машини

Од своето основање, Кингдао Taizheng прецизен Машини копродукции, Ltd е фокусирана на производство бедем фреза, фрезови машина дизајн, R & D и услуги со духот на 20 години на совршеност. Тоа успешно го трансформираат традиционалните производствени претпријатија во интелигентни мрежа претпријатија на интернет-широк маркетинг, и се развива постојано во жестока конкуренција на пазарот. Претпријатија се придржува на мисијата на "revering секој денар платени од страна на клиентите, создавање вредност и богатство за клиенти", и служат "TAANE" бренд машини за секој клиент во механички преработувачката индустрија, обезбедување на клиенти со делови за обработка на решенија. Компанијата има голем број на

Вештерка Повеќе Видео

MX-5SL

 • Workbench size: 1473X320mm
 • Displacement :980X400X430mm
 • Spindle speed:8000rpm
 • VMC-850L

 • Workbench size: 500X1000mm
 • Displacement :800X500X500mm
 • Spindle speed:8000rpm
 • MX-4HG

 • Workbench size: 1270X254mm
 • Displacement :775X360X360mm
 • End of spindle to worktable:470mm
 • MX-5SL

 • Workbench size: 1473X320mm/li>
 • Displacement :980X400X430mm
 • Spindle speed:8000rpm
 • N Вести

   Техничка информација

   TANJAN Во Кина

   TAJAN Во светот

   информации индустрија

  • Сојузна-магнат група (Кина) копродукции, ООД

   Кингдао Taizheng бедем мелење машина серија производи, по оптимизирање на структура, реформирање на производи и зголемување конфигурација. Целиот спектар на бедем фрези е зголемена и влоши за зголемување на заштитата. Задоволат потребите на обработка на механички делови на клиентите. Со цел дополнително да влезат на пазарот во странство извоз и влезат во светот претпријатие, таа ја доби пофалби и пофалби од странските компании.
  • Сојузна-магнат група (Кина) копродукции, ООД

   Кингдао Taizheng бедем мелење машина серија производи, по оптимизирање на структура, реформирање на производи и зголемување конфигурација. Целиот спектар на бедем фрези е зголемена и влоши за зголемување на заштитата. Задоволат потребите на обработка на механички делови на клиентите. Со цел дополнително да влезат на пазарот во странство извоз и влезат во светот претпријатие, таа ја доби пофалби и пофалби од странските компании.
  • Сојузна-магнат група (Кина) копродукции, ООД

   Кингдао Taizheng бедем мелење машина серија производи, по оптимизирање на структура, реформирање на производи и зголемување конфигурација. Целиот спектар на бедем фрези е зголемена и влоши за зголемување на заштитата. Задоволат потребите на обработка на механички делови на клиентите. Со цел дополнително да влезат на пазарот во странство извоз и влезат во светот претпријатие, таа ја доби пофалби и пофалби од странските компании.
  • 3e63bd2a-300x203

  Прикажи ги Повеќе од корисници