millingmachine@tajane.com
A

për

Taizheng Precision Machinery

Që nga themelimi i saj, Qingdao Taizheng Precision Machinery Co, Ltd, është fokusuar në prodhim frëngji frezë, dizajn CNC frezë, R & D dhe të shërbimit me frymën e 20 viteve të përsosmërisë. Ajo ka transformuar me sukses ndërmarrjet prodhuese tradicionale në ndërmarrje inteligjente e rrjetit të internetit të gjerë të marketingut, dhe zhvilluar në mënyrë të qëndrueshme në konkurrencën e tregut të ashpër. Ndërmarrjet përmbahen në misionin e "frikë prej çdo qindarkë e paguar nga konsumatorët, duke krijuar vlera dhe pasuri për konsumatorët", dhe për të shërbyer "TAANE" vegla makine markë për çdo klient në industrinë mekanike të përpunimit, duke siguruar konsumatorët me pjesët e përpunimit zgjidhje. Kompania ka një numër të

Magjistare Më shumë klip

MX-5SL

 • Workbench size: 1473X320mm
 • Displacement :980X400X430mm
 • Spindle speed:8000rpm
 • VMC-850L

 • Workbench size: 500X1000mm
 • Displacement :800X500X500mm
 • Spindle speed:8000rpm
 • MX-4HG

 • Workbench size: 1270X254mm
 • Displacement :775X360X360mm
 • End of spindle to worktable:470mm
 • MX-5SL

 • Workbench size: 1473X320mm/li>
 • Displacement :980X400X430mm
 • Spindle speed:8000rpm
  • Federal-Mogul Group (China) Co., Ltd.

   Qingdao Taizheng frëngji mulliri produkte makinë seri, pasi optimizuar strukturën, reformimin e produkteve dhe rritjen e konfigurimit. Gamë të plotë të makinave mulliri frëngji është rritur dhe të rënduar për të rritur mbrojtjen. Të përmbushur nevojat e përpunimit pjesë mekanike konsumatorëve. Në mënyrë për të hyrë më tej tregun e eksportit jashtë shtetit dhe hyjnë në ndërmarrje botërore, ajo ka fituar falënderim dhe lavdërimin e kompanive të huaja.
  • Federal-Mogul Group (China) Co., Ltd.

   Qingdao Taizheng frëngji mulliri produkte makinë seri, pasi optimizuar strukturën, reformimin e produkteve dhe rritjen e konfigurimit. Gamë të plotë të makinave mulliri frëngji është rritur dhe të rënduar për të rritur mbrojtjen. Të përmbushur nevojat e përpunimit pjesë mekanike konsumatorëve. Në mënyrë për të hyrë më tej tregun e eksportit jashtë shtetit dhe hyjnë në ndërmarrje botërore, ajo ka fituar falënderim dhe lavdërimin e kompanive të huaja.
  • Federal-Mogul Group (China) Co., Ltd.

   Qingdao Taizheng frëngji mulliri produkte makinë seri, pasi optimizuar strukturën, reformimin e produkteve dhe rritjen e konfigurimit. Gamë të plotë të makinave mulliri frëngji është rritur dhe të rënduar për të rritur mbrojtjen. Të përmbushur nevojat e përpunimit pjesë mekanike konsumatorëve. Në mënyrë për të hyrë më tej tregun e eksportit jashtë shtetit dhe hyjnë në ndërmarrje botërore, ajo ka fituar falënderim dhe lavdërimin e kompanive të huaja.
  • 3e63bd2a-300x203

  Shiko më shumë Përshtypjet e blerësve