millingmachine@tajane.com
A

kira-kira

Taizheng Precision mesin

Kusabab ngadegna anak, Qingdao Taizheng Precision mesin Co., Ltd. geus fokus kana manufaktur turret mesin panggilingan, desain CNC mesin panggilingan, R & D jeung layanan kalayan sumanget 20 taun kaunggulan. Geus hasil robah usaha manufaktur tradisional kana usaha jaringan calakan pamasaran Internet-lega, tur dimekarkeun steadily di kompetisi pasar galak. Usaha taat kana misi "revering unggal Penny dibayar ku konsumén, nyieun nilai jeung harta pikeun konsumén", sarta ngalayanan "TAANE" parabot mesin merek ka unggal customer dina industri pangolahan mékanis, nyadiakeun konsumén jeung bagian ngolah solusi. parusahaan boga sababaraha

Dukun More Video

MX-5SL

  • Workbench size: 1473X320mm
  • Displacement :980X400X430mm
  • Spindle speed:8000rpm
  • VMC-850L

  • Workbench size: 500X1000mm
  • Displacement :800X500X500mm
  • Spindle speed:8000rpm
  • MX-4HG

  • Workbench size: 1270X254mm
  • Displacement :775X360X360mm
  • End of spindle to worktable:470mm
  • MX-5SL

  • Workbench size: 1473X320mm/li>
  • Displacement :980X400X430mm
  • Spindle speed:8000rpm
    • Federal-Mogul Grup (Cina) Co., Ltd.

      Qingdao Taizheng turret panggilingan mesin runtuyan produk, sanggeus optimizing struktur, reforming produk na ngaronjatkeun konfigurasi. Kisaran pinuh ku mesin panggilingan turret ieu heightened na aggravated nambahan panyalindungan. Minuhan kaperluan processing bagian mékanis konsumén '. Dina raraga jang meberkeun asupkeun pasar ékspor luar negeri terus asupkeun perusahaan dunya, éta geus meunang pujian jeung pujian pausahaan asing.
    • Federal-Mogul Grup (Cina) Co., Ltd.

      Qingdao Taizheng turret panggilingan mesin runtuyan produk, sanggeus optimizing struktur, reforming produk na ngaronjatkeun konfigurasi. Kisaran pinuh ku mesin panggilingan turret ieu heightened na aggravated nambahan panyalindungan. Minuhan kaperluan processing bagian mékanis konsumén '. Dina raraga jang meberkeun asupkeun pasar ékspor luar negeri terus asupkeun perusahaan dunya, éta geus meunang pujian jeung pujian pausahaan asing.
    • Federal-Mogul Grup (Cina) Co., Ltd.

      Qingdao Taizheng turret panggilingan mesin runtuyan produk, sanggeus optimizing struktur, reforming produk na ngaronjatkeun konfigurasi. Kisaran pinuh ku mesin panggilingan turret ieu heightened na aggravated nambahan panyalindungan. Minuhan kaperluan processing bagian mékanis konsumén '. Dina raraga jang meberkeun asupkeun pasar ékspor luar negeri terus asupkeun perusahaan dunya, éta geus meunang pujian jeung pujian pausahaan asing.
    • 3e63bd2a-300x203

    Nempo More Harita Palanggan